sondakika Birçok ilde yağış bekleniyor! Bugün hava nasıl olacak? 14 Mayıs hava durumu... sondakika Haberlericnn

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika 14 Mayıs hava durumu raporu yayımladı. Mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarıyla birlikte ...

Son dakika haberleri net - >Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege'nin doğusu, Doğu Akdeniz ve Isparta çevreleri, (Karaman hariç) İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Batı Karadeniz'in doğusu ile İskenderun Körfezi çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, Bilecik çevrelerinin akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 8°C, 22°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 9°C, 17°C

Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ 6°C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 8°C, 18°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu

EGE

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin bu akşam saatlerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

- Son dakika haberleri net

sondakika Birçok ilde yağış bekleniyor! Bugün hava nasıl olacak? 14 Mayıs hava durumu sondakika Haberlericnn